blup



Jag hade tänkt att starta med en ny grej. Jag kallar det blup (verb. att bluppa) som är en förkortning/ihopsättning av blogg och update. Helt enkelt så skriver jag om det som jag uppmärksammat i bloggvärlden. Kommentera och säg gärna vad ni tycker om idén, om det blir populärt så ska jag bluppa oftare!


Gaybloggaren Amirs blogg har enligt mig på senare tid blivit mer och mer tråkig, jag upptäckte det nu när jag kollade in bloggen det står ju egentligen bara skit. Tyckte faktiskt att bloggen var bra förut men det blir ganska uttråkande att läsa den. Dessutom så är det nästintill obehagligt att hans blogg indirekt representerar gayvärlden. Med tanke på att  han har den största gaybloggen i Norden så skäms jag ärligt talat lite eftersom han uppfyller varje fördom om gaykillar som folk har. Rosa blogg, älskar Britney Spears och anväder smink lika mycket som tjejer brukar göra, behöver jag fortsätta? Jag tycker inte att Amir beter sig fel eller borde ändra innehållet i hans blogg, men det är lite synd att trångsynta straighta personer utgår ifrån att alla bögar är som Amir.

Billytilly aka Emelie, min goda vän har åkt till Spanien. Detta tycker ni säkert kan vara helt ointressant, men ville också rekommendera hennes blogg eftersom hennes fotografier som hon har på bloggen är totally fabulous! Värt att nämna är också att om jag hade varit tjej, hade jag velat sett ut exakt som Emelie. Hon är grymt jävla snygg och har unik stil.

Hiep fortsätter blogga om kläder och snygga outfit som han bla. hittat på Lookbook. Men Hiep, vore det inte bra om du skrev var de snygga kläderna kommer ifrån för butiker? Minuspoäng på det.

NotCalebKruzer är min favoritvideobloggare. Han är så ortolig charmig och jag skrattade aslänge när jag såg denna video som är hans senaste!




Kommentera gärna med era bloggadresser så kan jag kolla in era bloggar och om ni har tur så kan ni bli "Veckans blogg" Denna vecka är det Albin som tillhör den kategorin!



-------   http://albinaxelsson.com/   ------






Kommentarer
Postat av: Anonym

http://polkadots-vodkashots.blogspot.com/

2009-06-16 @ 21:24:58
Postat av: H - DeadKidWalking.blogg.se

Ska försöka komma ihåg och säga vad alla sakerna kmr ifrån nästa gång! ;D

2009-06-16 @ 23:03:39
URL: http://deadkidwalking.blogg.se/
Postat av: Albin

Nawh, du är för söt Hannes. Jag uppskattar det verkligen och idén var super! (Y)

2009-06-18 @ 21:36:25
URL: http://albinaxelsson.com
Postat av: KRUZ

kul blogg ;D fast puff är ju min värsta fiende :>

2009-06-19 @ 00:14:40
URL: http://kruseojons.blogg.se/
Postat av: Hanna

Intressant idé. Kul att läsa.



Var du på Popaganda i höstas, Hannes? :)

2009-06-19 @ 21:17:47
URL: http://danced.blogg.se/
Postat av: Emelie Angelica

Neeeej vad söt du är, tacktack <3

Jag saknar dig,vi måste ses snart.

2009-06-29 @ 20:13:52
URL: http://billytilly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Gaybloggar.se Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0 Gaybloggar.se